0

Real: Uradili smo sve što je potrebno da dovedemo De Heu

Real i Mančester junated su juče postigli dogovor o transferu De Hee u španski klub za 29,25 miliona funti, kao i prelasku golmana Kejlora Navasa na Old Traford za oko 10 miliona funti.

Transferi su propali jer nije na vreme stigla potrebna dokumentacija u Fudbalski savez Španije. Prelazni rok u Španiji završen je u ponoć.

U saopštenju na svom sajtu Real je otkrio kako su tekli pregovori, ali nije naveo da li će se klub žaliti španskoj ligi.

Real je saopštio da je Mančester junajted tek juče ujutro pristao na pregovore oko transfera De Hee i da je uprava kluba brzo reagovala u svakom segmentu pregovora.

“Real Madrid i Mančester junajted su brzo završili pregovore oko obojice golmana i Real je u 13.39 poslao papire Mančester junajtedu. Engleski klub je osam sati kasnije, u 21.43 posalo svoje komentare, a Real je odmah pristao na sve izmene. Posle dobijanja potpisa Kejlora Navasa i Davida de Hee, Real je u 23.32 poslao Mančesteru ugovore”, navodi se u saopštenju.

“Mančester junajted je sa predstavnicima Kejlora Navasa postigao konačan dogovor u 23.53 i tada je ugovor poslat igraču na potpisivanje. De Hein ugovor dobili smo na vreme, ali Navasov nismo. Potpunu dokumentaciju dobili smo dva minuta posle ponoći, ali prelazni rok je već bio završen”, piše u saopštenju.

“Real Madrid je učinio sve što je neophodno, po svim vremenskim zonama, da se sprovedu transferi”, navodi se u saopštenju.

De Hein ugovor sa Mančster junajtedom istećiće sledećeg leta. On nije igrao ove sezone, jer je trener Luj van Gal želeo da sačeka da se razerši situacija oko transfera.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?