0

Real se igrao sa Mančester sitijem

Golove za „los blankose” na Melburn Kriket Graundu postigli su Karim Benzema, Pepe, Kristijano Ronaldo i Denis Čerišev.

Sredinom prvog poluvremena, u razmaku od samo četiri minuta, raspoloženi i na momente vrlo atraktivni Real postigao je dva gola. Prvo je precizan bio Karim Benzema, a zatim Ronaldo, čiji gol je posebno razgalio tačno 99.382 prisutna navijača.

U smiraju poluvremena Pepe je postigao gol nakon kornera, da bi, u nadoknadi vremena, iz penala, pogodak kakve-takve nade za ekipu Manuela Pelegrinija postigao Jaja Ture.
Poslednji gol postigao je Denis Čerišev, nakon lepog pasa Iska.

Fabijan Delf, koji je na kontroverzan način postao fudbaler „građana” ovog leta, debitovao je na ovom meču. Na terenu je, međutim, proveo tek 18 minuta, pošto se povredio tokom jednog starta.

Siti nije nastupio u svom najjačem sastavu (dva štopera, Kameron Hemfriz i Džejson Dinajer, skupa imaju 36 godina), ali su u sastavu ipak bili David Silva, Tahim Sterling i Samir Nasri. Na drugoj strani, Rafa Benitez je uglavnom na teren poslao fudbalere od kojih se očekuje da „drže” igru Reala u sezoni pred nama.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?