0

Real potvrdio: Benitez trener naredne tri godine

Ono što jeste potpuno nova vest jeste da je Benitez potpisao trogodišnji ugovor sa klubom. Kao što je poznato, na klupi će zameniti Karla Ančelotija, kome je uručen otkaz nakon sezone u kojoj Real nije osvojio nijedan trofej. To što je Italijan jedini trener u 113 godina dugoj istoriji kluba koji je u jednoj kalendarskoj godini osvojio četiri trofeja, izgleda da nikoga nije previše zanimalo.

Novi trener Reala je tokom karijere vodio Napoli, Čelsi, Inter, Liverpul, Valensiju, Tenerife, Ekstramaduru, Osasunu i Valjadolid. Pre više od dve decenije bio je šef struke i u B timu madridskog Reala. Takođe, u dresu kluba iz prestonice Španije proveo je sedam igračkih godina. Kada se sve to uzme u obzir, sintagma „povratak kući” nije bez smisla.

Florentino Perez je jasan u očekivanjima. Titula u domaćem prvenstvu, koju je Real osvajao samo četiri puta u poslednjih 13 godina. Naravno, tu je i osvajanje 11. titule prvaka kontinenta.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?