0

Real i dalje računa na Kasiljasa

Kapitenu Reala Kasiljasu za dve godine ističe ugovor, a mediji su tokom većeg dela sezone spekulisali da će 34-godišnji golman otići sa Santjago Bernabeua pošto su navijači “kraljevskog” kluba nezadovoljni njegovom igrom, ali i jer će iz Junajteda doći De Gea.  

Kako je naveo sajt Fudbal Španija, predsednik Reala Florentino Peres je u utorak razgovarao sa Kasiljasom i obavestio ga da klub i dalje računa na njega.

Kasiljas je u više navrata izjavio da do isteka ugovora želi da ostane u Realu, gde će, kako je preneo list AS, sledeće sezone zaraditi 7,5 miliona evra, a u sezoni 2016-2017, sedam miliona evra.

Kasiljas je celu karijeru proveo u Realu, prošao je sve selekcije kluba. Za prvi tim debitovao je 1999. godine i do sada je odigrao 724 utakmica.

Sa “kraljevskim” klubom osvojio je pet šampionskih titula, tri Lige šampiona, dva Superkupa Evrope, Interkontinentalni kup, Svetsko klupsko prvenstvo, dva Kupa kralja i četiri Superkupa Španije.

Za reprezentaciju Španije do sada je odigrao 161 utakmicu i osvojio dva Evropska prvenstva i Svetsko prvenstvo.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?