0

Ranđelović za jači bedem na Brdu

Ranđelović je rođen 16. avgusta 1984. godine u Nišu i u karijeri je pre Lokomotive igrao za kazahstanski Taraz, beogradski Rad i Radnički iz Niša.

Ranđelović je potpisao jednogodišnji ugovor sa opcijom produžetka saradnje na još 12 meseci.

“Zaista mi je drago što sam postao deo Čukaričkog, ekipe koja je svakako obeležila na najbolji mogući način prošlogodišnji šampionat u Srbiji. U Čukaričkom se radi organizovano i precizno, što je vrlo važ no za svakog igrača. Nadam se da ću biti od pomoći da se barem ponove rezulati iz prošle sezone i naravno da ću učiniti sve kako bih doprineo da ekipa bude kvalitetnija i bolja. O Čukaričkom sam čuo sve najbolje i radujem se predstojećem izazovu” kazao je Ranđelović.

Sportski direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević ocenio je da je Ranđelović iskusan i pouzdan igrač.

“Posle odlaska Rendulića, bio nam je potreban kvalitetan štoper kako bismo pojačali konkurenciju na toj poziciji. Odgovarajuće rešenje smo pronašli u Ranđeloviću koji je iskusan i pouzdan igrač. Verujem da će se on vrlo brzo prilagoditi našem sistemu funkcionisanja i da će pozitivno odgovoriti zahtevima trenera Milojevića i stručnog štaba.”, rekao je Matijašević.

Ranije ove sezone u Čukarički, osvajača Kupa Srbije i trećeplasiranu ekipu nacionalnog šampionata, došli su još i golman Nikola Petrić, zadnji vezni Branislav Janković i još jedan igrač sredine terena Saša Jovanović.

Tim Vladana Milojevića u četvratk u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope gostuje slovenačkim Domžalama.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?