0

Rajo Valjekano, dres kao podrška LGBT pravima

Podrška pravima LGBT populacije ovih dana dobila je veliki zamajac, kada je Vrhovni sud u Sjedinjenom Američkim Državama, zemlji koja voli da misli za sebe da je perjanica borbe za ljudska prava, svojom presudom istopolne brakove učinio legalnim u čitavoj zemlji.

Iako fudbalske tribine, uz par izuzetaka (Sent Pauli jedan od najpoznatijih) nisu poznate kao previše tolerantne, sami klubovi i fudbaleri već duže vreme pokušavaju da daju svoj doprinos borbi za jednakost.

Recimo, viđali smo fudbalere kako na teren izlaze u kopačkama sa petrlama u duginim bojama. Međutim, Rajo Valjekano je svoj društveni aktivizam podigao na jedan potpuno drugi nivo.

Ekipa iz madridskog predgrađa Valjekasa predstavila je novi rezervni dres, koji će nositi u predstojećoj sezoni. Na dresu dominira dijagonalna pruga duginih boja. Istih detalja ima i na rukavima i šortsu.

Rajo je takođe objavio da će sedam evra od svakog prodatog dresa otići u fond za borbu protiv netolerancije.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?