0

Rajković: Želim da budem učesnik SP


Predrag Rajković je učestvovao u žrebu za kvalifikacije za SP 2018, govorio za sajt FIFA ali i odgovarao na pitanja tokom žreba…
– Imao sam samo 11 godina za vreme Svetskog prvenstva u Nemačkoj 2006. i pažljivo sam pratio utakmice svoje reprezentacije, Srbije i Crne Gore. Nažalost, nisu prošli dobro, ali nadam se da će 2018. srpski tim uspešnije nastupiti u Rusiji. Svetska prvenstva pratim od kada sam bio klinac, tu su uvek veliki igrači i velike utakmice. Oduvek sam hteo da budem deo svega toga – rekao je Rajković za sajt FIFA pre starta žrebanja.A lepa voditeljka je pitala Rajkovića koji savet bi dao njenom sinu, koji želi da postane golman.- Uvek želim da pobedim, što znači u tom slučaju volim da moja ekipa bude na drugoj strani, ali nemam ništa protiv toga i da ponekad zabeležim dobru odbranu – rekao je naš zlatni “orlić.

Filed in: Fudbalske Vesti Tags: ,

Get Updates

Share This Post

Related Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?