0

Rajković zaplakao na oproštaju sa saigračima

“Oprostio sam se od saigrača pred popodnevni trening, bilo je veoma emotivno, zaplakao sam, ali to je fudbal i to je život. Odlučio sam se za Makabi i zbog Zvezde, koja će dobiti veće obeštećenje. Presudila je želja da igram u Ligi šampiona”, izjavio je Rajković za Blic uoči puta.

Transfer 19. godišnjeg golmana, koji je sa omladinskom reprezentacijom Srbije u junu na Novom Zelandu osvojio titulu prvaka sveta, iznosio je tri miliona evra, a već u nedelju mogao bi da debituje za novi klub, prenosi beogradski dnevnik.

“Jedina mi je žal što odlazim iz Zvezde, a kao kapiten nisam podigao nijedan trofej. Ali ne brinem, vratiću se ja u Zvezdu sigurno”, poručio je Rajković, koji će u Makabiju raditi pod vođstvom srpskog trenera Slaviše Jokanovića.

Makabi je ostvario veliki uspeh plasmanom u Ligu šampiona, a jučerašnjim žrebom u Monakom svrstan je u G grupu sa Čelsijem, Portom i Dinamom iz Kijeva.

“Još ne razmišljam o meču sa Čelsijem, jer tek treba da debitujem za novi tim, ali sigurno je da sam i za to spreman”, kazao je Rajković.

Talentovani čuvar mreže već u ponedeljak vraća se u Srbiju na okupljanje nacionalne reprezentacije u Staroj Pazovi pred mečeve sa Jermenijom i Francuskom.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?