0

Rajković: Nadam se prilici da nastupim za reprezentaciju

“Nadam se da ću dobiti priliku da zaigram. Na meni je da se trudim i nametnem selektoru. Spreman sam u svakom slučaju za nacionalni tim… Nemam problema s tim”, rekao je Rajković novinarima u Staroj Pazovi na okupljanu reprezentacije.

Srbija će u petak od 20.45 u Novom Sadu dočekati Jermeniju u utakmici šestog kola Grupe I kvalfikacija za Evropsko prvenstvo. Reprezentacija je poslednja u kvalifikacionoj Grupi I i nema šanse da se plasira na Evropsko prvenstvo u Francuskoj.

Tri dana posle toga, selekciju Radovana Ćurčića očekuje i prijateljski meč sa Francuskom u Bordou.

On je dodao da je motiv reprezentacije da se do kraja kvlaafikacija nacionalna selekcija što bolje uigra.

“Pokušaćemo da se uigramo za kvalfikacije za Svetsko prvenstvo u Rusiji. Daj bože da ja budem neka vrsta talije, tačnije moje pojavljivanje na žrebu za kvlafikacione grupe u Sankt Peterburgu i da ćemo na kraju učestvovati na Mundijalu 2018. godine”, rekao je Rajković.

Rajković je u subotu potpisao petogodišnji ugovor sa Makabijem iz Tel Aviva, a bivši golman Crvene zvezde je već u nedelju debitovao za izraelsku ekipu.

“Zadovoljan sam debijem. Bitno je da smo dobili (Hapoel Ber Ševu). Teška je utakmica bila, ali pobeda je pobeda. Znao sam da ću dobiti priliku da zaigram, pošto je sportski direktor zvao mog menadžera da požurimo sa potpisivanjem ugovora”, rekao je Rajković.

Na pitanje novinara da uporedi srpski i izraelski fudbal, Rajković je rekao da nema velike razlike.

“Nema posebno velike razlike. U Izraelu se igra samo mnogo brže, ali nivo nije viši. Taktički smo mi ovde mnogo obučeniji”, kazao je 20-godišnji golman.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?