0

Rajković: Još nismo svesni uspeha, jedva čekam balkon

Izabranici selektora Veljka Paunovića osvajanjem Svetskog prvenstva na Novom Zelandu ostvarili su najveći uspeh srpskog fudbala u istoriji, zbog čega je proslava zakazana za sutra od 20 sati na tradicionalnom mestu uspeha srpskih sportista.

“Ne mogu da opišem koliko mi je drago što ćemo biti prva fudbalska ekipa koja će izaći na balkon, gde su bili mnogi uspešni sportisti iz Srbije. Kao mali, gledao sam slavlje vaterpolista, košarkaša i mnogih drugih, i poželeo da se to i meni dogodi jednog dana. Ovi momci su to zaslužili, kako igrama tako i odnosom prema državnom dresu”, rekao je Rajković Tanjugu pred polazak nacionalnog tima sa Novog Zelanda.

Golman Crvene zvezde izjavio je da tim još uvek ne oseća euforiju koja se stvorila u Srbiji posle osvajanja prvog mesta.

“Iskreno, nismo još svesni šta smo uradili. Ne znamo kolika je euforija u našoj zemlji, ali sa velikim nestrpljenjem išcekujemo da je osetimo. Jedva čekamo da dođemo i proslavimo svetsku titulu sa narodom”, naveo je golman Crvene zvezde.

Rajković je na turniru na Novom Zelandu proglašen za najboljeg golmana.

“Nagrada mi je veliki podstrek. Ipak, da nije bilo mojih saigrača, sigurno ne bih mogao da je dobijem”, zaključio je Rajković.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?