0

Rajevac: Zvali su me iz Zvezde, spreman sam da se vratim

Rajevac se spominje kao jedan od glavnih kandidata da nasledi Nenada Lalatovića, posebno što uprava kluba želi domaćeg trenera.

“Imali smo kontakte još pre 10 dana i za sada nema nikakvih novosti. Informišem se iz medija i vidim da se dosta stvari menja. Normalno da imam želju da se vratim, Crvena zvezda je veliki izazov”, rekao je Rajevac Tanjugu.

On je rekao da je u ponedeljak trebalo da bude obavešten da li preuzima Crvenu zvezdu, ali da je rukovodstvo kluba odložilo odluku.

“Odluka je na ljudima iz Zvezde i sve je otvoreno. Profesionalac sam, nemam klub, i želim da radim. Spreman sam da vodim crveno-bele”, zaključio je iskusni stručnjak, koji je i kao igrač nastupao za Zvezdu.

Rajevac je bio pomoćni trener Zvezde 2004. godine, a posle odlaska Ljupka Petrovića vodio je ekipu na dve utakmice, ostvarivši isto toliko pobeda.

Rajevac je najveći uspeh tokom trenerske karijere zabeležio sa reprezentacijom Gane kada je došao do četvrtfinala Svetskog prvenstva u Južnoj Africi (2010), a vodio je još Borac iz Čačka, užičku Slobodu, Vojvodinu, Al Ahli i selekciju Katara.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?