0

Rafinja pokidao prednje ukrštene ligamente

Rafinja se povredio posle starta Najngolana u meču protiv Rome u prvoj utakmici Lige šampiona na Olimpijskom stadionu Rimu.

Rafinja će biti podvrnut hiruškoj intervenciji.

Osim što je ovo velika šteta za mladog fudbalera, koji igra jako dobro ove godine i odnedavno je postao i reprezentativac Brazila, povreda je veliki problem za Barselonu. Rafinja je projektovan kao jako važan deo nke standardne igračke rotacije za ovu sezonu (15, 16 igrača). Barselona nema pravo da registruje nove igrače do januara naredne godine, kada će na teren moći Arda Turan i Aleiš Vidal. Do tada će Luis Enrike morati da se snađe sa skraćenim fondom igrača.

Da podsetimo, nedavno je i Pedro napustio klub i otišao u londonski Čelsi.

Barselona i Roma su u Večnom gradu odigrali meč bez pobednika. Ovo je bio treći put da Blaugrana odbranu titule u Ligi šampiona započinje protiv italijanske ekipe. Svaki put je bilo nerešeno (u sredu 1:1).

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?