0

"Radio dojčevele": Klop je trener Real Madrida do 2019.


Aktuelni trener Borusije Dortmund, Jirgen Klop (47), od sledeće sezone biće šef stručnog štaba Real Madrida, sa kojim je potpisao trogodišnji ugovor. Prema navodima “Radio dojčlanda”, nemački stručnjak sporazumeo se sa upravom Reala o uslovima saradnje i godišnje će zarađivati osam miliona evra.
Transfer će zvanično biti objavljen posle 30. maja, kada Borusija igra finale nemačkog Kupa sa Volfsburgom.Klop je u aprilu najavio da odlazi iz Borusije sa kojom je po dva puta osvojio titulu šampiona i Superkup Nemačke, kao i jedan trofej nacionalnog Kupa.Pod njegovim vođstvom popularni “milioneri” igrali su finale Lige šampiona u sezoni 2012/13.Na klupi španskog “kraljevskog kluba” Klop će zameniti Karla Anćelotija.Italijan je sa Real Madridom osvojio Ligu šampiona, UEFA Superkup, svetsko klupsko prvenstvo i trofej Kupa kralja, a imao je ugovor do kraja naredne sezone.Međutim, platio je ceh neuspesima ove sezone, nakon što je Real eliminisan u polufinalu Lige šampiona od Juventusa, a takmičenje u Primeri završava kao drugoplasirani, iza novog prvaka Barselone.

Filed in: Fudbalske Vesti Tags: ,

Get Updates

Share This Post

Related Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?