0

Prva želja Barse – Pol Pogba

Predsednik Barselone Đozep Bartomeu otkrio je da taj klub želi da dovede fudbalera Juventusa Pola Pogbu.

Katalonski klub, međutim, nakon kršenja pravila u vezi s mladim igračima ne može da dovodi nove igrače do januara 2016. godine.

Istina je da je Pogba naša prva želja i očigledno je da smo zainteresovani, ali ne mogu da kažem ništa više od toga. Nama je zabranjeno da dovodimo igrače, tako da ne mogu da pričam o tome, rekao je Bartomeu za španske medije.

Pogba je igrao za Juventus u finalu Lige šampiona u kojem je Barselona slavila sa 3:1, a pojedini mediji već nedeljama pišu da je to i poslednja utakmica francuskog igrača u dresu prvaka Italije.

S druge strane, generalni direktor Juventusa Đuzepe Marota insistira na tome da Pogba ostaje u Torinu.

Juventus želi da osvoji Ligu šampiona sledeće godine i Pogba je važan igrač. On će biti ovde i sledeće godine. Sto odsto, naveo je Marota.

Pogba i pored svih glasina ne želi da priča o eventualnom odlasku iz Juventusa.

Ne razmišljam ni o čemu drugom dok sam u Juventusu. Lepo je kad te traže, ali neću prestati da radim za svoj klub, rekao je Pogba.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?