0

Predsednik Torina ne dozvoljava Maksimoviću prelazak u Napoli


Fudbaler Torina Nikola Maksimović neće preći u Napoli pošto klub nije zadovoljan ponudom od 12 miliona evra, potvrdio je danas predsednik Urbano Kairo.
– Da li je Maksimović blizu Napolija? Apsolutno nije, čak se može reći da je sve dalje od tog transfera. Dobili smo ponudu od 12 miliona, plus bonuse, ali to nije realna cena igrača. Ne kažem da je uvredljiva ponuda, jer veoma cenim novac, ali ona nije srazmerna kvalitetu Maksimovića – rekao je Kairo za italijanski radio “Rai”.On je naglasio da ponuda od 12 miliona evra nije ni osnova za početak pregovora o mogućem transferu.- Romanjoli je prešao iz Rome u Milan za duplo veći iznos nego što smo mi nudili. Nemamo mnogo vremena da nađemo zamenu za Maksimovića jer se bliži kraj prelaznog roka – zaključio je prvi čovek “bikova”.Maksimović je nedavno izrazio želju da pojača Napoli, gde bi zarađivao oko dva miliona godišnje.On je u Torino došao 2013. godine, a prethodno je igrao za užičku Slobodu i Crvenu zvezdu. Za reprezentaciju Srbije odigrao je sedam mečeva.

Filed in: Fudbalske Vesti Tags: ,

Get Updates

Share This Post

Related Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?