0

Povratak Slavoljuba Srnića u Zvezdu? Moguće je…

Naime, kako prenosi Sportski Žurnal, crveno-beli su već duže vreme u stalnom kontaktu sa upravom i vlasnicima Čukaričkog, a dogovor je navodno na vidiku.

Jedina prepreka koja stoji pred ponovnim ujedinjenjem Srnića i Zvezde je konkretna i zadovoljavajuća ponuda iz inostranstva, koju će “Brđani” čekati još nekoliko dana. 

Ukoliko je ne bude bilo, sasvim je izvesno da će Slavoljub Srnić zauzeti mesto na boku kluba u kojem je ponikao. Navodno, brznogi krilni fudbaler je velika želja trenera “Grofa” Božovića, koji u njemu vidi igrača koji pravi razliku na terenu i koji se savršeno iuklapa u njegovu koncepciju igre. 

Interesantno je da je upravo Srnić bio jedini strelac u porazu Čukaričkog prošle srede na stadionu “Rajko Mitić” (3:1), ali nije proslavljo taj pogodak iz poštovanja prema navijačima Zvezde.

Naredni dani pokazaće da li u svemu ovome ima istine i hoće li Slavoljub crno-beli dres zameniti crveno-belim… 

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?