0

Potencijalnih 5 rivala Partizana u trećem kolu

Do juče, deset potencijalnih protivnika Partizana su bila u opticaju, a na dan žreba taj broj je prepolovljen pošto je UEFA nekoliko sati pre izvlačenja kuglica u Nionu pregrupisala timove po šeširima i evo koga bi crno-beli mogli da dobiju za protivnika u 3. kolu kvalifikacija.

Jedan od mogućih rivala crno-belih biće švajcarski šampion Bazel, koji će u trećem kolu početi kvalifikacioni ciklus.

Među ostalim potencijalnim protivnicima biće pobednik duela između slovačkog Trenčina i Steaue, a prvi susret drugog kola kvalifikacija rumunska ekipa dobila je 2:0 na svom terenu.

Takođe, u grupi se nalazi i Seltik, koji je sa 2:0 savladao islandski Stjarnan, kao i pobednik duela između Maribora i Astane, gde je slovenački tim dobio prvi duel 1:0.

Crno-beli bi mogli da se i treći put sastanu sa bugarskim Ludogorecom, koji je u prvom susretu izgubio od moldavskog Milsamija sa 1:0.

Naravno, da bi crno-beli uopšte mogli da se potpuno posvete narednom rivalu, moraće pre toga da završe započeto protiv Dile Gori i potvrde beogradskih 1:0 u revanšu u Gruziji.

Žreb će se obaviti danas u 12.00 u Nionu.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?