0

Poslednje kolo Super lige u nedelju, borba za opstanak

Nakon 29 kola, na 14. mestu je subotički Spartak, a Napredak, Jagodina, Borac i Voždovac će takođe u poslednjem susretu pokušati da izbegnu doigravanje, u kojem će protivnik biti Metalac, koji je završio treći u Prvoj ligi Srbije.

Spartak ima 31 bod, koliko i Napredak, Jagodina i Borac su iznad sa jednim više, a u najboljoj pozociji je Voždovac, koji ima 33.

Klub iz Subotice će na svom terenu igrati protiv trećeplasiranog Čukaričkog, dok će Napredak dočekati Rad. Jagodina će se kod kuće sastati sa OFK Beogradom, a protivnik Borcu će u Čačku biti Partizan. Voždovac će gostovati Radničkom u Nišu.

Iz lige su direktno ispali kragujevački Radnički 1923 i Donji Srem iz Pećinaca.

Radnički će u Novom Sadu igrati protiv Vojvodine, koja je u prošlom kolu izborila kvalifikacije za Ligu Evropa, dok će Donji Srem gostovati Novom Pazaru. Drugoplasirana Crvena zvezda dočekaće ekipu lučanske Mladosti.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?