0

Ponovo u crno-belom, Mitrović predstavljen u Njukaslu

Aleksandar Mitrović će ponovo nositi crno-beli dres, ali ovog puta u Engleskoj, u Njukaslu.

Reprezentativac Srbije je, pisali smo o tome sinoć, odlično odradio lekarske preglede i potpisao petogodišnji ugovor sa “svrakama”.

“Presrećan sam što sam u Njukaslu… Video sam stadion, predivan je. Igrao sam na mnogo stadiona do sada, ali je Sent Džejms park ogroman… Jedva čekam prvi meč ovde”, rekao je Mitrović.

“Znam šta me čeka. Ovo je veliki klub sa tradicijom, navijači su veliki deo toga, znam koliko su strastveni. Biće pritiska sigurno, ali ja to volim”, objasnio je Mitrović i dodao da mu je jedan od omiljenih fudbalera Alan Širer, legendarni napadač Njukasla.

Stiv Maklaren, trener Njukasla, nije krio oduševljenje zbog novog pojačanja.

“Mitrović će biti fantastično pojačanje, borili smo se za njegov potpis, pobedili konkurenciju i doveli jednog od najtalentovanijih igrača u Evropi. Aleksandar može da se razvija sa ekipom i može da nam pomogne da dođemo do našeg cilja”, rekao je Maklaren.

Rođeni Smederevac je sa 10 godina stigao u Partizan i prošao sve kategorije u klubu.

U avgustu 2013. godine, Mitrović je potpisao za Anderleht za pet miliona evra, što je klupski rekord, i postigao 44 gola na 90 mečeva.

Iste godine, na Evropskom prvenstvu za igrače mlađe od 19 godina, proglašen je za igrača turnira, na kojem se Srbija okitila zlatom.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?