0

Policija tražila da derbi počne po danu


Crvena zvezda i Partizan složili su se sa Zajednicom superligaša da prvenstveni megdan naredne subote, 12. septembra, na stadionu „Rajko Mitić” počne u 18 časova, sat ranije nego što je bilo planirano.
– Preporuka organa bezbednosti je da ovaj meč visokog rizika počne po danu, a mi smo je prihvatili kao i oba kluba. Procene su da je pomeranje neophodno pošto se očekuje veliki broj navijača – jasan je direktor za takmičenje Superlige Vladimir Bulatović.Domaćin je planirao da u utorak pusti u prodaju ulaznice po ceni: „sever” i „jug” 600, „istok” 1.000, „zapad” 1.200, „vip” 2.000 i „vip galerija” 3.000 dinara. Crveno-beli danima unazad dobijaju trebovanja iz brojnih gradova iz Srbije i BiH. I neka procena je da će se svetkovina srpskog fudbala odigrati pred punim tribinama, a kapacitet je oko 49.000 mesta. Lože su namenjene i skautima iz Evrope, koji preko svojih klubova uveliko šalju zahteve za rezervacije.Iz Zajednice superligaša poručuju da će tokom naredne nedelje biti utanačeni novi termini za dva odložena meča 6. kola Partizan – Rad i Jagodina – Vojvodina.

Filed in: Fudbalske Vesti Tags: ,

Get Updates

Share This Post

Related Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?