0

Pogba: Mogu da zamenim Vidala

Vidal je za četiri sezone u Juventusu postigao 35 golova, a prošle sezone osam u svim takmičenjima, dok je Pogba za tri godine postigao 20 golova.

“Igraću na svakoj poziciji na kojoj sam potreban treneru i biću zadovoljan. Osećam se dobro kada igram na poziciji ofanzivnog veznog igrača iza dvojice napadača. Videćemo šta će biti, ali uživam u toj ulozi”, rekao je Pogba za Gazeta delo Sport.

“Mislim da mogu da budem naš najproduktivniji fudbaler sredine terena. Dvojica veznih igrača su otišla, ali mnogo sam naučio od njih. Sada moram da pokažem da sam sazreo”, dodao je on.

Juventus su ovog leta napustila trojica važnih igrača, Vidal, Andrea Pirlo i Karlos Teves.

“Izgubili smo važne igrače, ali smo i doveli nekolicinu iskusnih fudbalera. Mi smo Juventus i uvek moramo dobro da igramo i postižemo dobre rezultate. Mislim da možemo da osvojimo petu uzastopnu titulu ako to zaista želimo. Od nas sve zavisi. Biće teže nego prethodnih godina, ali zbog toga moramo da budemo zaista koncentrisani”, rekao je Pogba.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?