0

Pljušte ostavke u Zvezdi, Terzić najavio konferenciju za novinare

Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić održaće vanrednu konferencijz za medije u 12 sati. Iako u pozivu nije navedeno o čemu će govoriti Terzić izvesno je da će glavna tema biti aktuelna situacija u klubu, nakon današnjih ostavku potpredsednika Ivice Tončeva i članova Upravnog odbora Predrag Ćulibrka i Branka Radujka, kao i jučerašnje ostavke potrpredsednika Slaviše Kokeze.

Direktor Telekoma Srbija Predrag Ćulibrk je saopštio da je podneo ostavku na članstvo u Upravnom odboru Fudbalskog kluba Crvena zvezda.

“Kako zbog novonastalih okolnosti i pritisaka ne postoje minimalni uslovi za normalno funkcionisanje organa kluba, podnosim neopozivu ostavku na svoje članstvo u Upravnom odboru FK Crvena zvezda. Period proveden u Zvezdi pamtiću pre svega po svim dobrim ljudima, istinskim zvezdašima i prijateljima kluba, koje sam imao prilike da upoznam”, naveo je Ćulibrk u saopštenju.

On je član uprave “Crvene zvezde” od decembra 2012. godine.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?