0

Plavšić: Jedva čekamo derbi!

Crveno-beli su pauzu u prvenstvu uoči meča protiv Partizana odlučili da otputuju na mini-pripreme u Sloveniju.

“Prvo je bitno da se dobro spremimo, a o samoj utakmici ćemo više razmišljati kako se bude približavala. Verujem da će i ovde adrenalin proraditi, iako nismo u Beogradu, gde verujem da se već svi polako spremaju za tu utakmicu”, rekao je Plavšić za klupski sajt.

Lider Super lige je u subotu u prijateljskoj utakmici savladao slovenačkog prvoligaša golom Idana Vereda.

“Zadovoljan sam kako je sve prošlo, utakmica je usledila dan posle dolaska u Terme Čatež ali to nam nije smetalo. Šteta što nismo iskoristili inicijativu u prvom poluvremenu i postigli gol ili dva, sigurno smo igrom to zaslužili, ali ne brinem, ako ovako nastavimo ući će kad treba. Bitno je da stvaramo prilike i igramo onako kako trener od nas traži”, poručuje Plavšić.

On je dodao da je pravi potez to što je ekipa u pauzi prvenstva došla da se spremi u Sloveniji.

“Prvi put sam ovde i prezadovoljan sam svim uslovima”, zaključio je krilni fidbaler.

Utakmica 9. kola Super lige između Crvene zvezde i Partizana igra se 12. septembra od 18 sati na stadionu “Rajko Mitić”.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?