0

Platini dobio podršku od šefa azijske konfederacije

Kandidat za predsednika Fife Mišel Platini dobio je ključnu podršku od šefa Azijske fudbalske konfederacije (AFC), šeika Salmana Bin Ebrahima Al-Kalife od Bahreina.

Šeik Salman potvrdio je u saopštenju da podržava aktuelnog predsednika Uefe, navodeći da upravljačkom telu svetske organizacije “treba lider sa iskustvom, mudrošću i sposobnošću da vrati stabilnost u Fifi”.

“Platini se može pohvaliti takvim karakteristikama, a ima ambicioznu viziju da obnovi verovanje u tu organizaciju”, navodi se u saopštenju predsednika AFC, prenosi Rojters.

Podrška šeika Salmana je lična u ovoj fazi priprema za izbore, ali je saopštenjem dao do znanja kako želi da njegov region bude ujedinjen u glasanju “za dobrobit azijskog fudbala”.

Izbori za predsednika Fife biće održani 26. februara 2016. godine, a kandidati imaju rok za prijavljivanje do 26. oktobra.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?