0

Planić o meču sa Zvezdom: Pišu se budalaštine i izmišljotine!

Povodom medijskih spekulacija da je bilo “upada” u svlačionicu OFK-a na poluvremenu meča sa Zvezdom i da je stadion na Vračaru napustio pre završetka meča, štoper plavo-belih Bogdan Planić je sve to nazvao “budalaštinama i izmišljotinama”.

“Nije istina ništa što se minulih dana piše o meni i o timu. Sve su to velike budalaštine i izmišljotine. Izmišljeno je da nas je ‘ribao’ Terzićev čovek. U svlačionicu nije ulazio niko osim trenera Vladimira Petrovića Pižona i njegovih saradnika”, rekao je Planić za Sport.

On je u 54. minutu utakmice skrivio penal, nakon kojeg je Zvezda došla do vođstva od 2:3 i ujedno dobio drugi žuti karton, čime je OFK Beograd ostao sa igračem manje.

“Jedanaesterac je prelomio utakmicu, od tog momenta kao da nas nije bilo na terenu”.

Visoki defanzivac, koji je prošle jeseni nosio dres kluba sa Marakane pa se vratio na Karaburmu, demantovao je i da je otišao sa stadiona pre nego što se utakmica završila.

“I to je, kao i sve ostalo – izmišljeno”, poručio je Planić.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?