0

Pižon zbog "džentlmenskog dogovora" ne vodi OFK protiv Zvezde

“Sa upravom OFK Beograda sam imao džentlmenski dogovor da utakmicu protiv Crvene zvezde ja ne vodim. Uprava OFK Beograda je pristala na to, tako da ja ovu utakmicu neću voditi, ali biću tu sa igračima… Vodiću OFK od drugog kola”, rekao je Petrović.

Fudbaleri OFK Beograda u prvom kolu Super lige Srbije dočekuju Crvenu zvezdu na stadionu Obilića u nedelju od 17.00.

Petrović, nekadašnji fudbaler i trener Crvene zvezde, u ponedeljak je imenovan za trenera OFK Beograda.

“Utakmica protiv Crvene zvezde je za svakog vrlo teška. Nama će biti mnogo teška, jer je prva utakmica, prvo kolo, svi očekuju i žele dobre rezultate… OFK Beograd ima nezgodnu situaciju, jer nije u punom sastavu, nisu se stvorili uslovi da sve igrače registrujemo, tako da ćemo igrati u izmenjenom sastavu. Međutim, i igrači koji izađu na teren će dati sve od sebe i trudiće se da naprave što bolji rezultat”, kazao je Petrović.

Kapiten OFK Beograda Bogdan Planić naveo je da se nada povoljnom rezultatu.

“Uvek je izazov igrati protiv Zvezde, meč u kojem može mnogo da se dobije i nadam se povoljnom rezultatu”, rekao je Planić.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?