0

Pep odbio poziv Barselone

Barselona je ranije saopštila da je poslala poziv za finalnu utakmicu na adresu svojih bivših trenera među kojima je i Gvardiola.

Gvardiola je bio trener Barselone od 2008. do 2012, kada su Katalonci osvojili 14 trofeja, među kojima dve Lige šampiona.

Španski stručnjak je na konferenciji za medije uoči poslednje utakmice sezone protiv Majnca u subotu odbacio optužbe da je “izobličio” Bundesligu, s nekoliko iznenađujućih poraza, pošto je prethodno osigurao titulu prvaka.

“Ljudi u Nemačkoj mnogo pričaju, Treba ipak, da imaju malo više respekta prema šampionu Nemačke i njegovim igračima”, rekao je Gvardiola.

Poslednji poraz Bajerna od 2:1 protiv Frajburga bio je inicijalna kapisla za kritike upućene Gvardioli.

“Mi smo naš posao završili. Ostali klubovi nas ne zanimaju. Kada imate na raspolaganju samo 13, 14 igrača svakako da ne možete igrati stalno istim intenzitetom”, rekao je Gvardiola i podsetio da je u porazu protiv Augzburga njegova ekipa veći deo utakmice igrala sa deset fudbalera.

Bajern u subotu završava sezonu u utakmici kod kuće protiv Majnca, nakon čega će proslaviti ranije osvojenu titulu .

“Želim da naši navijači mogu mirno da proslave titulu”, rekao je Gvardiola, koji očekuje da pobedom završi sezonu.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?