0

Pele: Izbor Blatera je savršen

Pele je ova stav izneo na Kubi, gde je deo ekspedicije njujorškog Kosmosa, koja će u utorak odigrati istorijski meč sa reprezentacijom domaćina.

To je prvi susret jedne američke i kubanske fudbalske ekipe, otkako je u decembru, posle skoro 50 godina, započeo proces odmrzavanja odnosa dve zemlje.

Sedamdesetdevetogodišnji Blater, koji je na čelu FIFA od 1998. godine, prošlog petka je ponovo izabran na tu funkciju uprkos korupcionaškom skandalu koji je izbio samo dva dana ranije, kada su uhapšena sedmorica visokih zvaničnika FIFA optuženih za korupciju, a po zahtevu američkih vlasti.

Njegov protivkandidat na izborima bio je 39-godišnji jordanski princ Ali bin Al Husein, koji se povukao uoči drugog kruga glasanja, pošto je u prvom dobio 73 glasa, u odnosu na 133 koliko je dobio Blater.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?