0

Pedro: Van Gal omalovažava Valdesa

Valdes se nije našao na spisku igrača za utakmice u Ligi šampiona, za šta njegov bivši saigrač iz Barselone misli da nije ispravno.

“Istina je da mi se ne sviđa kakav status imaju neki moji saigrači u klubovima, posebno Viktor. On je vrhunski golman, veliki profesionalac i mislim da Junajted nije pošten prema njemu. Pričao sam dosta sa njim, rekao mi je da je Mančester veliki klub, ali da ima problem sa menadžerom”, rekao je Pedro za “Marku”.

Pedro je ovog leta bio na korak od prelaska u Junajted, ali se na kraju odlučio za Čelsi.

“Uveren sam da sam napravio pravi izbor. Video sam da Junajted nije bio ubedljiv u pregovorima, Čelsi je bio odlučniji i moja odluka se nije dovodila u pitanje”, zaključio je Pedro.

Pedro je već u prve dve utakmice pokazao da će biti pravo pojačanje za “plavce”, pošto je zabeležio jedan gol i dve asistencije.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?