0

Pedro: Nedostajaće mi Mesi

Bivši fudbaler Barselone Pedro rekao je da će mu u Čelsiju nedostajati saradnja sa jednim od najboljih igrača na svetu Argentincem Lionelom Mesijem.

Pedro je u avgustu posle 11 godina naupustio Barselonu i za 21 milion funit prešao u Čelsi.

“Mnogo će mi nedostajati Mesi. On je sjajan momak i saigrač. Mnogo toga smo prošli zajedno, utakmice i golove. Dobro se poznajemo. Biće mi čudno da igram u Čelsijevom dresu bez Mesija, Albe, Busketsa ili Inijeste ne terenu”, rekao je Pedro za El Pais.

Španski reprezentativac priznao je da je odluku da pređe u Čelsi doneo nakon razgovora sa Seskom Fabregasom i menadžerom Žozeom Morinjom.

“Mislim da Barselona nije želela da me proda. Sve je počelo nakon telefonskog razgovora sa Fabregasom. Onda me je nazvao Morinjo i morao sam da donesem odluku. On mi je dao samopouzdanje i učinio da se osećam važnim”, objasnio je Pedro.

On je dodao da neće slaviti eventualni gol protiv bivšeg kluba, ako se Barselona i Čelsi sastanu ove sezone u Ligi šampiona.

“Ne rezmišljam o mogućnosti da igram na Nou Kampu, nikada neću slaviti gol protiv Barselone”, poručio je Pedro.

On je karijeru počeo u Barseloni i za katalonski tim na 321 utakmici i postigao 99 golova.

Za reprezentaciju Španije zabeležio je 52 nastupa i 16 golova.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?