0

Paunoviću ponuđena nova funkcija u Savezu

“Svima je poznato da je on napravio istorijski, nestvaran, teško ponovljiv uspeh. Svima nam je žao što nije želeo da prihvati funkciju selektora mlade reprezentacije, ali danas smo došli do određenog pomaka. Dali smo mu priliku da do petka razmisli o funkciji u FSS. Želimo da ga zadržimo ovde. Reč je o poslu koordinatora rada mladog i ‘A’ tima”, rekao je predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić.

Paunović je posle Svetskog prvenstva na Novom Zelandu od FSS dobio ponudu da predvodi reprezentaciju za igrače do 21 godine, a danas je ponovio da neće prihvatiti tu ponudu i da će o novoj ponuđenoj funkciji razmisliti najkasnije do petka.

“Od prvog dana u FSS, od trenutka kada smo krenuli u projekat SP, imao sam podršku Saveza i zahvaljujem se na tome. Rekao sam da želim da napravim iskorak u karijeri i ostajem pri tom stavu, a o novoj ponudi ću razmisliti, interesantna je. Stojim na raspolaganju FSS, celokupnom srpskom fudbalu i želim da pomognem”, rekao Paunović.

Na svečanom koktelu povodom odlaska Paunovića sa mesta selektora omladinske reprezentacije Srbije, Karadžić je rekao da će do petka biti poznato ko će sa klupe u narednom ciklusu kvlifikacija za Evropsko prvenstvo predvoditi selekciju igrača do 21 godine.

“Do petka ćemo verovatno znati ko će biti selektor mlade reprezentacije, a što je tiče selektora “A” selekcije, video sam neke natpise u novinama da bi možda neko trebalo da zameni Ćurčića. Te priče su neozbiljne, time se bave dokoni ljudi. Mi imamo svoj pravac i put. Mi imamo selektora pod ugovorom do 2018. godine. Radovan Ćurčić je i sjajan trener i sjajan čovek i sa njim nastavljamo prema zacrtanom planu”, kazao je on.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?