0

Paunović: Želimo da idemo do kraja

Omladinci Srbije plasirali su se među osam najboljih reprezentacija sveta pošto su pobedili Mađarsku posle produžetaka 2:1, a naredni rival u nedelju je selekcija SAD.

“Protiv Mađarske tim je položio veliki ispit zrelosti i siguran sam da smo pobedom dobili dodatnu motivaciju i snagu da istrajemo do samog kraja. Isto tako teška, možda i teža utakmica nas čeka sa SAD, ali na ovakvom takmičenju lakih protivnika nema, naročito kada su eliminacije. Dobro poznajemo Amerikance, kao i oni nas, nema nikakvih tajni. Siguran sam da će momci još jednom pokazati kakvo lavovsko srce imaju”, rekao je Paunović.

Fudbaler Nemanja Maksimović ističe da je zadovoljstvo ispisivati istoriju u dresu reprezentacije Srbije.

“Kada znaš da je ceo tim daje sve od sebe, da svi ginemo jedan za drugog, onda ne postoji nikakav umor koji ne može da se savlada. Mađari su bili sjajni, nisam očekivao da će igrati na tako visokom nivou, imali smo pakleno težak posao i sreća je bila uz nas, koju smo apsolutno zaslužili”, naveo je neumorni vezista.

Zamenik kapitena rekao je da ne postoji favorit u meču protiv SAD.

“Nadam da ćemo imati više prostora u napadu jer i SAD hoće da igra ofanzivno. Ostvarili su veliki uspeh kao i mi, ali verujem da se mi tu nećemo zaustaviti. Šanse su podjednake, nema favorita i odlučivaće nijanse. Na nama je da ponovimo igru iz mečeva u grupi, a takođe da imamo voljni momenat kao sa Mađarima i ne bi trebalo da bude problema”, zaključio je Maksimović.

U tim Srbije se posle odrađene suspenzije vraća Sergej Milinković-Savić, a sanirani su i stomačni problemi Mijata Gaćinovića, dok će duel sa Amerikancima zbog crvenog kartona preskočiti Milan Gajić.

Četvrfinalna utakmica SP između Srbije i SAD igra se nedelju od 6.30 po srpskom vremenu.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?