0

Paunović: Titulu posvećujem pokojnom ocu

“Prvenstveno želim da se zahvalim našem narodu i zemlji, zbog podrške koju smo imali ovde na Novom Zelandu i širmo sveta. Ovaj trofej posvećujem mom ocu, koji je preminuo pre šest meseci. Ovo je za njega”, rekao je Paunović za sajt FIFA.

On je čestitao protivniku i rekao da je selekcija Brazila takođe zaslužila tofej.

“Mnogo smo naučili od njih i čcestitam im na neverovatnom fudbalu, koji su prikazali danas. Imali smo sreće, ali sreća je sastavni deo fudbala i morate da je zaslužite. Mislim da je moj tim više hteo pobedu i da osvoji ovaj trofej”, rekao je Paunović.

Paunović očekuje da zlatna generacija srpskih fudbalera napravi velike karijere.

“Moji momci mogu da se popnu na vrh sveta i u seniorskoj konkurenciji. U ovoj generaciji ima mnogo dobrih igrača i oni će u narednih 10 godina igrati najveće utakmice, kako u reprezentaciji, tako i u najboljim klubovima na svetu. Vreme ja za ovu generaciju da odmah odraste i kaže zbogom igranju u mladim kategorijama”, dodao je Paunović.

Srbija je u finalu savladala Brazil posle produžetaka sa 2:1 i ostvarila najveći uspeh u istoriji srpskog fudbala.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?