0

Paunović: Polako koračamo ka cilju

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije do 20 godina Veljko Paunović rekao je da je selekcija SAD kvalitetan tim, ali da se nada da će njegova ekipa proći i tu prepreku na Svetskom prvenstvu na Novom Zelandu.

“Amerikance dobro poznajemo, oni nas takođe. Igrali smo prijateljsku utakmicu, baš u Oklandu pre početka prvenstva, koju smo mi dobili sa 1:0, ali to neće moći da se poredi sa onim što nas čeka u nedelju”, rekao je Paunović.

Fubaleri Srbije će u četvrtfinalu Svetskog prvenstva za igrače do 20 godina na Novom Zelandu igrati protiv reprezentacije SAD. Taj meč je na programu u nedelju od 6.30.

“Oni imaju jak mentalitet, vrlo su kvalitetan tim, sada činimo sve da se dobro pripremimo za taj duel i da nastavimo da radujemo naš narod. Čuli smo da se u Srbiji slavilo kao da je Nova godina i drago nam je zbog toga. Ovi momci su ti zaslužili, jer su pravi šampioni. Idemo dalje, znamo šta nam je cilj, polako koračamo ka njemu”, rekao je Paunović.

Srbija je u osmini finala savladala Mađarsku sa 2:1 posle velikog preokreta. Mađarska je povela u 57. minutu golom Bencea Merva, a izjednačio je Ivan Šaponjić u prvom minutu sudijske nadoknade vremena. Pobedu Srbiji doneo je Atila Talaber autogolom u 118. minutu.

“Imali smo jako težak posao, ali nismo gubili veru ni jednog trenutka da ćemo se vratiti, čak i onda kad smo bili u podređenom položaju. Posle izjednačenja, znao sam da ne možemo da izgubimo, ali smo rekli igračima pre produžetka da nećemo da čekamo penale, da moramo da damo gol. I u tome smo uspeli. Doduše, Mađari su ga dali umesto nas, ali treba naterati protivnika da napravi grešku, to je bila naša zasluga”, zaključio je Paunović.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?