0

Paunović: Pišemo istoriju za sebe i svoju zemlju

„Pre nego što kažem bilo šta o mom timu, želim da čestitam Maliju na sjajnom fudbalu. Želim da im poželim mnogo sreće u, siguran sam, sjajnoj budućnosti. Zaista su me impresionirali”, rekao je Paunović.

Toliko o protivniku. Na red su došli „orlići” i njihov uspeh.

„Ponosam sam na naše dostignuće, koje mnogo znači našoj zemlji, koja se i dalje oporavlja nakon teških vremena. U svaku utakmicu smo uneli svoj stil i igrali smo je srcem. Mali je imao posed, ali smo se mi dobro branili i borili kao jedan. Takođe smo stvorili više prilika od protivnika”, istakao je Paunović.

„Nismo baš igrali kako smo želeli, ali je tu problem više bio fizički, jer je ovo treća utakmica u nizu koja je otišla u produžetke. Kada smo pobedili Mali u grupnoj fazi, bio je to prilično sličaj duel, ali smo tada bili u boljem fizičkom stanju. Predvideli smo probleme koje su nam danas napravili, ali jednostavno nismo mogli da odgovorimo uvek na njih. Bilo je teško protiv njihove pripremljenosti i energije. Moramo na tome da radimo”, naglasio je Paunović, i za kraj dodao:

„Moji igrači igraju jako dobro ovde i pišu istoriju za svoj tim, sebe i svoju zemlju”.

Srpski omladinci će se u finalu Svetskog prvenstva sastati sa Brazilom, ekipom koja je bila tek četvrta na prvenstvu Južne Amerike u ovom uzrastu, održanom ranije ove godine. Meč je na programu u subotu, a počinje u sedam časova po našem vremenu.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?