0

Paunović: Nismo spustili glavu posle poraza, nećemo je ni previše dizati posle pobede


Sijalo je od sreće lice selektora omladinske reprezentacije Srbije, Veljka Paunovića, posle teške, ali zaslužene pobede na Svetskom prvenstvu protiv Malij. Mladi trener nije krio zadovoljstvo posle prvog tijumfa na Novom Zelandu, a i zašto bi kada se igri njegovih izabranika divi sav fudbalski svet
– Jako sam zadovoljan i ponosan na ove momke. Ostvarili smo istorijsku pobedu za Srbiju, prvu na šampionatima sveta, čestitam im na srčanosti, na požrtvovanju, na ponašanju… Pokazali su izuzetan mentalitet, u trenucima kada je to bilo najpotrebnije, sada kao da nam je pao veliki teret sa leđa – bila je prva reakcija Paunovića po izlasku iz svlačionice, a prenosi je sajt FSS.Prema statistici UEFA, rival Mali, imao je veći posed lopte, ali je broj šansi i postignutih golova na strani Srbije.- Mali je pokazao ono što smo očekivali, da su veoma kvalitetna ekipa i fenomenalni indivudualci, ali kao što smo verovali mi smo bili bolji tim… Ponovili smo dobru igru koju smo imali i protiv Urugvaja, ali smo sada na to uspeli da nadogradimo i realizaciju, možda smo mogli i još neki pogodak da postignemo… Postigli smo oba gola na vreme, posebno prvi nakon sjajnog udarca Sergeja Milinković-Savića, ali kod tog prekida smo i taktički dobro odradili, jer su dvojica igrača stajala baš kako treba da zasmetaju golmanu. Iza nas je veoma naporan dan u svakom pogledu, pre svega psihološkom… Sada smo “vratili” grupu na početak, svi su izjednačeni… Prvi smo na tabeli, ali ćemo se ponašati kao da nismo… Rekao sam momcima da posle poraza od Urugvaja ne spuštaju glavu, a isto tako ni sada da je previše ne dižu… Nastavljamo posao zbog koga smo došli na Novi Zeland, igramo fudbal na visokom nivou i tako ćemo nastaviti – istakao je Veljko Paunović.MANDIĆ: ISTORIJSKI DAN ZA SRBIJU I MENEDeset minuta na terenu bilo je dovoljno Staniši Mandiću da se upiše u strelce i osigura prvu pobedu Srbiije na Novom Zelandu.- Presrećan sam, ovo je istorijski dan, jer Srbija slavi prvu pobedu na šampionatu sveta. Prva pobeda i moj prvi pogodak, za mene zaista prelepo. Čestitam mojim saigračima, bili su sjajni, izneli smo težak teret protiv veoma nezgodnog protivnika. Utakmica je bila otvorena, zanimljiva za publiku, oni su možda češće držali loptu, ali mi smo imali konkretnije akcije, bolje prilike i sasvim zasluženo pobedili… Idemo dalje, čeka nas Meksiko u subotu – rekao je strelac drugog pogotka za Srbiju.

Filed in: Fudbalske Vesti Tags: ,

Get Updates

Share This Post

Related Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?