0

Paunović: Drugi krug bi bio uspeh

“Drugi krug, to bi bio uspeh za nas, s obzirom na težinu grupe i da se prvi put nalazimo na takvom takmičenju. Ne želimo da opterećujemo ekipu velikim rezultatima. Ukoliko uspemo da se adaptiramo i zadržimo jedinstvo koje imamo garantujem rezultat… On će doći sam po sebi”, rekao je Paunović novinarima u Staroj Pazovi.

Paunović je rekao da je Srbija nepoznanica za Svetsku fudbalsku federaciju i dodao je Mundijal prilika za nacionalni tim da izgradi novi imidž.

“Posle mnogo godina mi smo i dalje nepoznanica za Fifu, jeste da se prvi put se pojavljujemo tamo, ali oni nisu znali s kim se susreću. Ovo je prilika za nas da izgradimo novi imidž, da napravimo nešto nešto novo, pozitivno… Za igrače je ovo prilika da steknu iskustvo za seniorski nivo”, kazao je Paunović. Srbija će na Svetskom prvenstvu igrati u Grupi D sa selekcijama Urugvaja, Malija i Meksika.

“Urugvaj je bio finalista južnoameričkog prvesntva za igrače do 20 godina pre 20 dana… Oni će nam biti najveći ispit, posle čega ćemo znati koliko možemo na prvenstvu. Mali je četvrta ekipa iz Afrike, organizovana, fizički dominanta. Meksiko je kvalitetan, iskusan tim, gaji evropski stil igre”, kazao je Paunović.

Golman reprezentacije Srbije Predrag Rajković rekao je da je veruje u uspeh selekcije na Mundijalu.

“Cilj nam je da ostanemo što duže tamo, što znači da osvojimo prvenstvo. Samouvereni smo, nadam se da će svi da nas pamte posle ovog SP”, kazao je Rajković.

Kapiten Srbije Nemanja Maksimović rekao je da će reprezentacija pružiti svoj maksimum na Svetskom prvenstvu.

“Trudićemo se maksimalno da na najbolji način predstavimo našu zemlju. Idemo utakmicu po utakmicu”, kazao je Maksimović.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?