0

Paunović: Doček ću pamtiti celog života

“Neverovatan je osećaj biti na balkonu… Nikada u životu nisam bio na ovakvom dočeku, pogotovo ne sa ovoliko ljudi… Koliko sam mogao da čujem, ne znam da li je nekada bilo manje ili više, ovo je najveći doček ikada. Ovaj doček je nezaboravan za momke i za mene, pamtiću ceo život”, rekao je Paunović.

“Presretan sam što smo narodu doneli ovo slavlje i ovoliku radost”, dodao je Paunović.

Omladinska fudbalska reprezentacija svečano je dočekana u skupštini grada Beograda, a više od 50.000 građana je uz pesme, baklje, zastave i transparente dočekalo ekipu koja je u subotu osvojila Svetsko prvenstvo u svojoj kategoriji.

Paunović je ocenio da je mentalitet ekipu doveo do trofeja na Svetskom prvenstu na Novom Zelandu.

“Naš mentalitet nas je stavio kao pobednike, bez obzira na protivnike i koliko su oni jaki. Do kraja smo igrali svaku utakmicu… Ekipu krasi jedan dobar odnos, dobre vrednosti. Potrebno je vreme i vera u sve što se radi za ovakav rezultat. Mi ćemo nastaviti sa svim ovim i nadam se da ćemo ponoviti ovaj rezultat i u narednim kategorijama”, kazao je Paunović.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?