0

Paunović za "Novosti": Samo budite uz nas!


OVOG leta Srbija će možda biti prvak sveta! Na papiru rečenica izgleda lepo, a selektora omladinaca Veljka Paunovića i njegove omladince na Novom Zelandu deli još samo korak do finala. Dva koraka do “mundijalita”.
U nedelju, odmah posle utakmice, dok su se glave još hladile ispod tuševa posle penal-drame sa Amerikom, selektor “orlića” Veljko Paunović javio se na poziv “Novosti”.* Kako vama zvuči vest da je Srbija u polufinalu SP?- Zvuči mi neverovatno, ali samo što je to postala retkost u bilo kom sportu. Osim, ako izuzmemo košarkaše i Đokovića koji osvaja turnire – bio je “hladan kao špricer” Paunović.* Srbija danima ne spava zbog vas?- Mi i dalje trajemo na ovom SP i to je osnovni motiv koji nas gura. Sve smo prošli. Poraz na startu, pa pobede, sada i penal-rulet sa SAD. Ja ne znam za vas pored ekrana, ali to šutiranje penala izgleda sto puta drugačije pored terena, nego na terenu. I meni se učinilo da će sve biti lakše, dok igrač ne priđe lopti. Onda mi se učini da se gol nekako smanjio.* Videlo se da su Amerikanci, istina nedovoljno dobro, vežbali penale. A vi?- I mi smo vežbali, naravno… Nalazimo se na ozbiljnom takmičenju na koje je svaka selekcija došla sa nekim svojim ciljem, nadom. Pogledajte samo kako se proslavlja svaki gol, kako se tuguje posle svakog promašaja. Priredili smo sebi i navijačima na Novom Zelandu i u Srbiji dane na koje smo izuzetno ponosni. Zato šaljem zajedničku poruku: budite uz nas – nadvikivao se Paunović sa igračima koji su u svlačionici imali svoj šou uz reperski hit “Igraj i pobedi…”

Filed in: Fudbalske Vesti Tags: ,

Get Updates

Share This Post

Related Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?