0

"Partizanu od transfera Mitrovića dva miliona evra"

“Pojavile su se različite informacije i zato želim da razjasnim… Od sume koju će Njukasl na osnovu obeštećenja uplatiti Anderlehtu trebalo bi najpre odbiti pet miliona evra, koliko je klub iz Brisela dao Partizanu prilikom prelaska. Partizanu će pripasti oko dva miliona, u šta je uračunata provizija zastupničke agencije”, rekao je Vučelić novinarima u Gruziji.

Mitrović je 2013. godine prešao iz Partizana u Andeleht.

Nekadašnji napadač Partizana trebalo bi da uskoro potpiše ugovor sa Njukaskom, a mediji nagađaju da će transfer iznositi 18 miliona evra.

Vučelić je naveo da će engleski klub crno-belima pomenuti iznos isplatiti u ratama.

“Poznato je da klubovi sa Ostrva najbrže isplaćuju, za razliku od Španaca, ali ovoga puta u pitanju je veliki iznos pa će novac stizati u ratama. Anderleht je u obavezi da nam dostavi dogovor sa Njukaslom”, kazao je Vučelić.

Partizan sutra igra revanš meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv ekipe Dila Gori. U prvom meču u Beogradu crno-beli su slavili sa 1:0.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?