0

Partizanovi "orlići": Idemo ka Ligi šampiona!

Mladi fudbaler Partizana Andrija Živković očekuje pobedu crno-belih protiv ekipe Dila Gori u predstojećem meču kvalifikacija za Ligu šampiona.

Partizan novu sezonu počinje u utorak kada dočekuje gruzijsku ekipu Dila Gori u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

“Mi idemo na pobedu, ko god da je sa druge strane, borićemo se do zadnjeg trenutka… Spreman sam da igram, šta god trener da odluči, ja sam tu. U fudbalu nikad ništa nije sigurno, ali ja očekujem pobedu”, rekao je Živković.

Proteklih nedelja mnogo se pisalo o tome da li Živković ostaje u Humskoj, a on je danas bio jasan: “Ostajem u Partizanu. Ja volim Partizan mnogo. To je jedan od razloga”.
Živković je ocenio da su igrači koji su u letnjem prelaznom roku stigli u Partizan “pre svega dobri ljudi, ali i sjajni fudbaleri”.

“Sve će biti u redu, super ćemo da se složimo”, dodao je on.

Živković je bio jedan od najboljih pojedinaca u omladinskoj reprezentaciji Srbije, koja je nedavno osvojila titulu šampiona sveta na Novom Zelandu.

“Nosimo jedno veliko iskustvo sa Novog Zelanda… Nisu se još slegli utisci, još nismo svesni šta smo uradili, ali kako vreme prolazi sve nam je jasnije. Dok smo bili na Novom Zelandu nismo znali šta nas čeka kad stignemo, kad smo izašli na balkon i kad smo videli koliko je ljudi došlo stvarno smo bili presrećni. To je nešto što se pamti ceo život”, kazao je Živković.

Još jedan momak koji je igrao na Novom Zelandu, a samim tim se i kasnije priključio pripremama ekipe iz Humske, jeste Ivan Šaponjić. On, kako kaže, ne zna mnogo o ekipi Dila Gori.

“Međutim, podatak da su u Beograd došli sedam dana pre utakmice, pokazuje njihovu ozbiljnost. Verovatno imaju plan da nas eliminišu, a naš zadatak je da ih u tome sprečimo”, rekao je Šaponjić.

Šaponjić veruje da njegova ekipa može da se izbori plasman u Ligu šampiona.

“Po kvalitetu igračkog kadra mislim da imamo ekipu sposobnu da se upusti u juriš na Ligu šampiona. Međutim, ni grupna faza Lige Evrope ne bi bila loša jer je reč o velikom takmičenju”, kazao je on.

Utakmica drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Partizana i ekipe Dila Gori igra se u utorak od 20.45 na stadionu u Humskoj.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?