0

Partizan u Belorusiji traži put ka Ligi šampiona

Iako su na putu ka Belorusiji imali problema, fudbaleri beogradskog Partizana željno i spremno dočekuju prvi od dva susreta koji će odlučiti hoće li crno-beli treći put u klupskoj istoriji igrati u najelitnijem evropskom takmičenju.

Protivnik nije iz kategorije najzvučnijih na Starom kontinentu, ali jeste dokazan i zbog dobrih rezultata u kontinuitetu, u toj istoj Evropi vrlo cenjen. To dokazuje podatak da su u poslednjih šest sezona čak četiri puta bili učesnici Lige šampiona.

Strateg srpskog šampiona Zoran Milinković i njegovi izabranici svesni su težine zadatka koji je pred njima, ali i velikog uloga koji nosi okršaj sa “večitim šampionom Belorusije”.

“BATE je veoma kompaktan tim, jedna vrlo kvalitetna ekipa, koja ne gubi lako mečeve. To im je generalna karakteristika i svesni smo da ćemo morati veoma dobro da odigramo dva meča da bismo prošli dalje… Kada smo eliminisali prvaka Gruzije – Dilu Gori, a potom prvaka Rumunije – Steauu, uvek smo ulazili u te mečeve sa jednom željom: da iz dva meča budemo bolji”, naveo je Milinković.

Crno-beli nemaju većih problema sa povredama igrača, pa se očekuje da na teren istrči najjači sastav. Dakle: Živković – Vulićević, Fabio, Balažic, Petrović – Jevtović, Brašanac, Babović – Oumaru, Živković i Božinov. 

Meč na velelepnoj “Borisov areni” počinje u 20.45.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?