0

Partizan protiv "rumunske Zvezde", pobeda za mirnu evropsku jesen

Prvi deo posla Partizan je odradio kako treba, sada je na redu onaj teži deo – materijalizacija stečenog u Bukureštu. Crno-beli dočekuju Steauu u revanšu trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona, poraz ne dolazi u obzir.

Izabranici Zorana Milinkovića pokazali su u prvom meču (1:1) da su kvalitetniji rival. Malo sportske sreće, ali i umeća, nedostajalo je crno-belima da već posle utakmice u Bukureštu jednom nogom zakorače u baraž, ali taj posao se mora odraditi u Beogradu.

Pred sigurno ispunjenim tribinama stadiona i pred gotovo 30.000 vatrenih navijača padali su i jači protivnici od “rumunske Zvezde”, ali igrači Steaue sigurno se neće predati bez velike borbe.

Svaka pobeda crno-belih, pa i remi bez golova, vode Partizan u baraž za Ligu šampiona, samo stepenicu do sna. Pa, ipak, ako se i oklizne na toj stepenici, šampion Srbije će igrati ligaški deo Lige Evrope.

Utakmica između Partizana i Steaue igra se u Beogradu od 20.30, uz direktan prenos na Prvom programu Radio-televizije Srbije.

 

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?