0

Partizan proslavio osvajanje 26. titule

Predsednik crno-belih Zoran Popović zahvalio je svima koji su doprineli da se titula vrati u Humsku i osvoji sedmi put u poslednjih osam godina.

On je podsetio na nekoliko prethodnih burnih meseci i činjenicu da je nova uprava u pauzi bila prinuđena da se odrekne najboljeg strelca Petra Škuletića.

“Bili smo prinuđeni da donosimo odluke koje su na prvi pogled bile kontradiktorne, da angažujemo pojačanja, da se odreknemo najboljeg strelca, ali i da obezbeđujemo finansijska sredva za funkcionisanje”, rekao je Popović na proslavi u beogradskom hotelu.

“Doneli smo nepopularnu odluku o smeni stručnog štaba usred takmičenja i u trenutku kada je izgledalo da nam titula izmiče. Uprava je preuzela odgovornost, odluka je bila rizična, ali je dala rezultat. Naravno da prethodni štručni štab ima zasluge za osvajanje titule”.

Popović je istakao da deo fudbalske javnosti potcenjuje domaće takmičenje, ali dodao da nimalo nije lako osvojiti titulu u Srbiji, posebno igračima Partizana, jer su pod velikim pritiskom.

“Porazom u finalu Kupa doživeli smo neuspeh i to moramo da priznamo. Taj neuspeh nas neće obeshrabriti, shvatićemo ga kao pouku, kao sliku naše trenutne slabosti i šta moramo da menjamo i ispravljamo”, naveo je prvi čovek Partizana.

Popović je na kraju podsetio da je bilo zlonamernirnih teoretičara zavere da će crno-beli prepustiti titulu i da je ta atmosfera predstavljala dodatni problem i opterećenje. Borba za tituli nas je okupirala, ali nije sprečila da radimo i na ostalim stvarima u klubu. Posle više godina dobili smo generalnog sponzora, ali i još nekoliko novih partnera”, zaključio je Popović.

Svečanosti i proslavi Partizana prisustvovalo je rukovodstvo crno-belih, kompletan stručni štab sa igračima, kao i brojni nekadašnji fudbaleri.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?