0

Partizan predstavio Fabrisija

Fudbalski klub Partizan predstavio je četvrto pojačanje u letnjem prelaznom roku, Brazilca Fabrisija Silvu Dornelasa.

“Prvi utisci su odlični. Nadam se da ću pomoći da napreduju i da će moje igre pomoći da se naprave sjajnu rezultati”, rekao je Dornelas novinarima na stadionu Partizana.

Dornelas je u crno-bele došao na pozajmicu od godinu dana iz brazilskog drugoligaša Bragantina i igra na poziciji štopera.

Partizan će nakon isteka pozajmice imati opciju da otkupi ugovor 25-godišnjeg defanzivca.

Novinare je zanimalo da li on poznaje bivšeg Žuku, rekao je da ga ne zna lično, ali da zna da je on “doveo Partizan u Brazil”.

Fabrisio će u Partizanu nositi dres sa brojem 44.

Omladinske reprezentacije Srbije i Brazila igraće u finalu Svetskog prvenstva za igrače do 20 godina na Novom Zelandu u subotu, a na novinarsku konstataciju da li je svestan da će na Tari biti jedini koji će navijati za Brazil on je rekao: “Sve je to super, ali mi ćemo na kraju pobediti”.

Trener Partizana Zoran Milinković rekao je da veruje da su crno-beli angažovali kvalitetnog igrača.

“Verujem da smo angažovali igrača koji je će doneti kvalitet i stabilnost u zadnju liniju. Reč je o štoperu, izarzitom levonogom igraču, koji može da igra na više pozicija. Verujem da će nam doneti dosta pozitivne energije. On je igrao ne samo za mladu reprezentaciju Brazila, već je bio i pravak Brazila sa Flamengom. Igrao je zajedno sa Rambom Petkovićem. Reč je o mladom igraču, koji ima mnogo iskustva i nadam se da će nam pomoći i postati ljubimac grobara”, objasnio je Milinković.

On je dodao da bi Fabrisiju trebalo pomoći u adaptaciji i rekao da se nada da će “jezička barijera uspešno biti prebrođena”, i dodao da će Fabrisio biti jedan od kandidata da zameni Nikolu Drinčića kod izvođenja prekida.

Kada je reč o prelaznom roku, Milinković je rekao da je on tek počeo i da se nada da će neke “započete stvari uskoro biti privedene kraju”.

Na pitanje novinara da li će mu biti problem da ponovo dolazi sa priprema na Tari, ukoliko se za nekoliko dana bude organizovala promocija još jednog Brazilca – Gabrijela Markinjosa, on je naveo da to nije nikakav problem i da veruje da će taj posao uskoro biti završen.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?