0

Partizan predstavio dres za narednu sezonu

Predstavljanju su prisustvovali bugarski internacionalaci Valeri Božinov i Ivan Bandalovski, kao i zlatni omladinci Andrija Živković, Ivan Šaponjić i Miladin Stevanović.

Novi crno-beli dres kompanije Adidas napravljen je od izuzetno lake tkanine koja omogućava lakše uklanjanje vlage i sprečava pregrevanje. U njemu će fudbaleri igrati na domaćem terenu, dok će za gostovanja koristiti sivu opremu sa polo kragnom.

Fudbaleri Partizana novi dres imaće priliku da nose u utorak na prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv ekipe Dila Gori.

Na promociji novog dresa bilo je izloženo 20 najatraktivnijih crno-belih fotografija na temu “Moj crno-beli svet”. Svi autori fotografija nagrađeni su ulaznicima za naredni meč, dok su fudbaleri Partizana izabrali 10, koji su dobili dresove omiljenog kluba.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?