0

Partizan potvrdio podršku Karadžiću

„Nije nam poznato da li je odluka FSV pravno valjana i da li je poštovana neophodna procedura. Nezavisno od toga, ističemo da će Tomislav Karadžić imati mesto u Skupštini FSS kao predstavnik FK Partizan, čiji je predsednik bio 2007. i 2008. godine”, navodi se u saopštenju crno-belih koje je potpisao potpredsednik Milorad Vučelić.

Iz Partizana poručuju da bi o radu FSS i predsednika Karadžića trebalo raspravljati na osnovu činjenica i objektivne analize, bez “klubaštva” i ličnog pristupa.

“Nevezano od te rasprave, smatramo apsolutno neprihvatljivim da se uskraćuje članstvo u Skupštini FSS predsedniku te organizacije, višedecenijskom fudbalskom radniku i članu fudbalske organizacije. Takav čin može samo da govori da njegovi autori objektivnu i demokratsku raspravu o stanju u fudbalskoj organizaciji žele da izbegnu, zaključuju iz Humske 1.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?