0

Partizan otputovao u Gruziju po još jednu pobedu

Šampion Srbije u prvom meču slavio je sa 1:0 golom Stefana Babovića iz slobodnog udarca, a novi duel sa Dilom dočekuje posle ubedljive pobede nad Metalcem (4:0) na premijeri Superlige.

Trener Zoran Milinković na put u Tbilisi poveo je 19 fudbalera, među kojima je i oporavljeni Brazilac Fabrisio Dornelas.

“Izuzetno važno gostovanje, neće biti lako i nikako ne smemo da ih potcenimo. Idemo maksimalno da odigramo, bolja smo ekipa od njih. Oni će i pored gola minusa sigurno da budu veoma motivisani. Jedan pogodak na startu meča puno bi značio na putu do pobede”, rekao je Babović.

Mladi vezista Marko Jevtović istakao je da ekipa trijumfom želi da potvrdi prolaz u treće kolo kvalifikacija za elitno takmičenje.

“Očekujem otvoreniju igru Dile, videli smo da su se branili sa 10 igrača u Beogradu, što je za mene bilo neverovatno. Idemo na pobedu kako bismo potvrdili prolaz”, rekao je Jevtović.

On je poručio da još ne razmišlja o eventualnom rivalu u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, najverovatnije ekipi Steaue.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?