0

Partizan: Nema predaje, valjak melje kad je najteže!

Fudbalski klub Partizan pozvao je navijače na predstojeću utakmicu protiv AZ Alkmara, kojom će početi takmičenje u Ligi Evropa.

“Partizan se ne predaje! Parni valjak melje kada je najteže! Podrži svoj tim u borbi za Evropu! Za Partizan se ne navija, Partizan se voli!”, piše na sajtu Partizana.

Partizan će u četvrtak u 21.05 dočekati holandski klub u prvom kolu Grupe L Lige Evropa, a Uefa je odredila Italijana Danijelea Orsata za glavnog arbitra.

Pomoćnici Orsatu biće Lorenco Manjaneli i Rikardo Di Fjore, dok će dodatne sudije biti Paolo Valteri i Andrea Đervasoni.

Za četvrtog sudiju određen je takođe Italijan Alesandro Đalatini, dok će posmatrač Uefe biti Laslo Vagner iz Mađarske.

Ulaznice za severnu i južnu tribinu koštaće hiljadu dinara, za bočne delove istočne i zapadne 1.800, a za centralne delove tih tribina 2.500.

Pored Partizana i AZ-a, u grupi su još Atletik Bilbao i Augsburg.

Crno-beli su u prodaju pustili i komplete ulaznica za sve tri utakmice na stadionu u Humskoj, koji se prodaju po ceni od dve hiljade dinara.

Partizan će takmičenje u Ligi Evropa početi nakon poraza u “večitom” derbiju za vikend od Crvene zvezde sa 3:1 u srpskom prvenstvu.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?