0

Partizan bez milosti na Borac


PARTIZAN za iskupljenje, Borac za goli život – u Čačku u nedelju od 17 časova… Različiti su motivi šampiona i Čačana u poslednjem kolu prvenstva, ali opet dovoljno argumentovani da na terenu nijedan tim ne popusti i takmičenje okonča sa “mrljom”. Dok domaćin traži način da izbegne baraž, crno-beli žele da poprave utisak iz finala Kupa Srbije i oproste se od navijača onako kako i dolikuje najboljem timu u zemlji.
Iz tog razloga, Petar Grbić tvrdi da Partizan prema Borcu neće imati milosti.- Poslednji meč u sezoni nema rezultatski značaj, ali ima takmičarski, jer mi smo Partizan i uvek idemo na pobedu. Sa druge strane, Borac je u nezavidnoj situaciji i sigurno će pokušati da se spase upravo protiv nas, koristeći činjenicu da igra na svom terenu, pred svojim navijačima. Igraćemo pošteno do kraja, za dres i grb Partizana – kaže Grbić.Kruže priče da će Partizan, navodno, da učini uslugu Borcu i spasi ga baraža za ostanak u Superligi?- To su gluposti koje su došle i do nas. Tako se pričalo tokom cele sezone, poslednji put i pred utakmicu u Kruševcu, pa smo savladali Napredak i potvrdili titulu. Ljudi žive u nekakvim teorijama zavere, očigledno neupućeni kako Partizan funkcioniše.

Filed in: Fudbalske Vesti Tags: ,

Get Updates

Share This Post

Related Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?